Українка завоювала титул найкрасивішої жінки Швеції(фото)

Українка Марія Свенссон завоювала титул “Missis Sweden International-2018” на конкурсі краси серед заміжніх дам, який проходив у Швеції, пише Gazeta.ua

Фінал конкурсу відбувся 1 вересня. Жінка завоювала одразу чотири титули: “Missis Intercontinental International World”, “Missis Best Fitness Body”, “Missis Best Personality”, “Missis Queen International of Scandinavien 2018”.

Після перемоги на національному рівні українка отримала право представити Швецію на Міжнародному конкурсі краси в Сінгапурі, який проходив з 25 жовтня до 4 листопада. За звання красуні світового рівня боролися дівчата з 35 країн.

Відомо, що Свенссон народилася в Запоріжжі, жила і навчалася в Бердянську з 1992 до 2003 рік. Закінчила Запорізький Національний університет, факультет іноземної філології, знає вісім мов.

Вона працювала провідним менеджером в литовській транспортній компанії. Пізніше переїхала в Данію, потім – до Швеції. Там вийшла заміж за шведа, п’ять років тому у них народилася дочка.

Зараз сім’я живе в Стокгольмі. Свенссон має свою мовну школу та працює в державній школі для іноземців, викладає шведську.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.