Батько систематично ґвалтував дочку у ванній і бив головою об батарею: Розцінював її як об’єкт для тваринної пристрасті

Дівчинка цілих півроку терпіла акти насильства, поки не зізналася матері.

В Клішківцях Хотинського району Чернівецької області днями затримали збоченця, який мінімум 7 разів згвалтував власну дочку. Дитині не виповнилося і 14-ти років, а її батько розцінював її як об’єкт для тваринної пристрасті. Тільки дивом дівчинка не завагітніла від батька-нелюда.

Нарком з’ясував, що зловживаючи алкоголем безробітний чоловік приблизно раз на місяць ґвалтував власну дочку, закриваючись з нею у ванній, поки дружина працювала на благо сім’ї.

За словами дитини, батько вперше напав на неї в кінці липня. Увечері він увійшов у ванну, де перебувала дитина. Насильник погрожував вбити дочку і придушив її опір декількома болючими ударами по різним частинам тіла. Потім згвалтував, позбавивши невинності.

Дівчинка наважилася розповісти матері про те, що відбувається буквально на днях – через три тижні після останнього згвалтування. Тоді що втратив над собою контроль батько не тільки вступив в сексуальний зв’язок з дочкою, але і боляче бив її головою об батарею. Побоюючись, що не переживе наступного нападу, малятко поборола сором і зізналася матері в шокуючому інцест.

Медики знайшли підтвердження словам дитини, і насильника затримали. Підозрюваний не став відпиратися, підтвердивши, що вступав з дочкою в статевий зв’язок проти її волі. За скоєне йому загрожує від десяти до п’ятнадцяти років в’язниці.

До речі, в сім’ї, де відбувалися шокуючі події, виховується двоє дітей – у потерпілої дівчинки є братик.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.