Їхали попрощатися з загиблою подругою: студенти розбилися в фатальній ДТП, авто розірвало

Їхали попрощатися з загиблою подругою: студенти розбилися в фатальній ДТП, авто розірвало.

На одній з трас Росії відбулося страшне ДТП, яке тягне на продовження фільму жахів. Моторошна ДТП сталася сьогодні, 23 листопада вранці на трасі Перм-Єкатеринбург. Зіткнення LADA Priora з фурою сталося на 300 кілометрі.

У відділі ГИБДД по Свердловській області повідомили про смерть пасажира легковика. Також є ще троє постраждалих. За попередніми даними, водій LADA Priora виїхав на зустрічну смугу для обгону, але не переконався в безпеці маневру.

На засніженій дорозі він втратив керування і врізався в большегруз Scania. Від удару LADA Priora розірвалася навпіл. Від машини залишилася лише купа заліза.

Загиблий пасажир перебував у момент аварії на передньому сидінні в LADA Priora. Крім нього в ладі знаходилися ще трічеловека.Водій та ще два пасажири отримали важкі травми і були госпіталізовані в лікарню Первоуральска.

У процесі дізнання стало відомо, що в LADA Priora знаходилися студенти, які прямували в село Ачит Свердловської області на похорон однокласниці. Дівчина кілька днів тому загинула в ДТП. За фактом події проводиться перевірка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.