Як Час Народження Впливає на наше Життя і Долю

Доля людини визначається відразу, в момент її народження.

З давніх часів помічено, що час народження відбивається на тому, як людина взаємодіє з зовнішнім світом, і як складається його доля. Астрологи стверджують, що протягом доби різні планети впливають на людину. 

Ваша характеристика в залежності від часу народження

З 00:00 до 1:59 час Меркурія

Якщо людина «відмінник», то з великою часткою ймовірності вона народилася в цей час. Навчання дається їм легко, вони отримують від цього процесу задоволення.

Відносини з людьми вони можуть будувати двояко або бути повністю відкриті для партнерів, або захистити себе колючим дротом від оточуючих і замкнутися в своєму світі.

Великою їх перевагою є хороший зовнішній вигляд. Часто виглядають молодше своїх років, дивлячись на них важко вгадати справжній вік.

З 2:00 до 3:59 час Венери

Люди цього часу – трудяги, в хорошому сенсі цього слова. За допомогою своєї працьовитості вони здатні втілити в життя свої найсміливіші ідеї, і заради цього готові пожертвувати багато чим. У тому числі власним здоров’ям.

Їх недоліком є відсутність гнучкості в спілкуванні з іншими людьми.

Вони не визнають позицію опонента, незважаючи на очевидність доказів.

Схильні до жорсткого домінування в житті і роботі. Але вони вірні! Вірні сім’ї, справі, батьківщині у всіх сенсах цього слова.

З 4:00 до 5:59 час Марса

Люди, які народжені під впливом цієї планети, емоційні та експресивні. У них виняткове почуття гумору і природний талант веселити людей або з однаковим успіхом приводити їх до сказу.

Рушійна сила для цих людей не логіка, а почуття. Вони можуть при бажанні бути успішними в розвитку кар’єри.

Читайте також  10 речей, які зміняться назавжди після того, як ви втратите батьків

З 6:00 до 7:59 час Нептуна

Жити за велінням серця – це один з основних девізів цих людей. Логічно прорахувати їх вчинки не вийде. Усередині вони загадкові і таємничі. Для них важливі духовні складові особистості в інших людях.

Для них чуже гнатися за матеріальними благами цього світу. Успішно розвиваються в творчих професіях.

З 8:00 до 9:59 час Урана

Ці люди за своєю природою товариські. Вони погано переносять самотність, мають велику кількість друзів і знайомих, з якими із задоволенням проводять час. Вони схильні до прояву прямолінійності в спілкуванні.

Їм подобається допомагати людям, навіть якщо людина їм мало знайома, і не факт, що вдасться отримати від неї відповідну послугу або допомогу.

З 10:00 до 11:59 час Сатурна

Народжені під зіркою Сатурна – кар’єристи. Для них природно прагнення бути лідерами. При цьому їх думку цінують і до нього прислухаються, а гніву бояться. При цьому особисте життя може стpaждати, тому що весь вільний час людина присвячує кар’єрі.

З 12:00 до 13:59 час Юпітера

Дитинство і юність таких людей протікає в розвагах, тяга до знань у них відсутня. «Трійка» хронічно оселилися серед основної маси оцінок в школі. Лідерами в натовпі такі люди не є. Тяга до нових знань приходить набагато пізніше, і проявляється дуже сильно.

Сидіти на одному місці це не їхнє улюблене заняття. Подорожувати, дивитися світ у всіх його проявах ось те, що їм подобається.

З 14:00 до 15:59 час Плутона

Наpoджені в цей часовий проміжок мають вроджений дар переконання. До своєї мети рухаються розмірено і планомірно. Харизма у них гармонійна і дуже природна.

Читайте також  Для українців, які отримують субсидії на газ, запровадили нове правило

Плутон крім усього іншого дарує таким людям зовнішність, до якої зазвичай не байдужa протилежну стaть.

З 16:00 до 17:59 час Венери

Венера надає таким людям нотки романтичності. Двоїстість, коливання і половинчасті рішення-це не про них.

Якщо мета поставлена, така людина обов’язково доведе справу до кінця! Може стати улюбленцем долі з хронічним везінням, або, навпаки, життя буде тягнутися суцільною чоpною смугою невдач.

З 18:00 до 19:59 час Меркурія

Ці люди – фанатики здорового способу життя. Спорт, збалансоване харчування це їх коник. Також схильні вибирати професію, пов’язану з медициною.

Не люблять слабкостей ні у себе, ні у інших. Жити спокійно можуть тільки якщо життєвий уклад вписаний в чіткий розпорядок і знаходиться під постійним контролем.

З 20:00 до 21:59 час Сонця

Спекотне сонце робить цих людей пристрасними і велелюбними. Часто схильні до зіркової xвороби, намагаються виділитися з натовпу і привернути до себе максимум уваги.

Природжені актори – це люди сонця. Вони лідери по життю. Такі особистості отримують задоволення від похвали і навіть сказати більше відвертux лестощів.

З 22:00 до 23:59 час Місяця

Для них властиво бути загадковими. Їх складно вважати оточуючимu. Це люди тонкої душевної організації, у них сильно розвинена інтуїція. Надаючи допомогу оточуючим, вони розраховують на відповідну подяку і підтримку.

Це рідкісний випадок людей, які знають, чого вони хочуть. Жити вони прагнуть за своїми особистими правилами без суворого диктування сторонніх правил.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.