“Ювентус” виграв Кубок Італії, здолавши в овертаймі “Мілан”

У напруженому фінальному матчі сильнішим виявився “Ювентус” (1:0), хоча “Мілан” показав гідну гру.

318584

Фінал Кубка Італії в першу чергу приваблював іменами команд. Вболівальники заповнили “Стадіо Олімпіко” і готувалися побачити прекрасний матч. Усі експерти сходилися на думці, що сьогоднішньому “Мілану” немає чого протиставити потужному “Ювентусу”. Туринці на дали жодного шансу конкурентам у Серії А, і за всіма очікуваннями мали б без проблем перемагати в Кубку Італії.

Досить несподівано з перших хвилин м’ячем заволодів “Мілан”. Втім намагання “червоно-чорних” створити небезпечні моменти біля воріт “Ювентуса” вміло присікалися туринськими захисниками. “Стара Синьора” пішла в позиційний наступ у другій половині першого тайму, однак отримала на свої володіння небезпечну атаку, завершував яку Полі ударом вище воріт.

Після перерви продовжилась в’язка гра. Атаки “Ювентуса” традиційно будувалися через Погба, який своїми ударами найбільше загострював ситуацію. “Мілану” залишалось діяти на контратаках. В одній з таких міланські футболісти втрьох прибігли у штрафний суперника, але Куцка не зорієнтувався і подарував м’яч захисникам “Ювентуса”.

За 90 хвилин основного часу команди так і не відкрили рахунок, тому матч перейшов у овертайми. Гра проходила дуже напружено, команди розуміли ціну єдиної помилки. Справа йшла до післяматчевих пенальті, але вирішальний гол забив “Ювентус”. Куадрадо чудово накинув м’яч Мораті, а іспанець впевнено забив у ворота “Мілана”.

Міланські футболісти організували тотальний наступ на володіння Нето, навіть Доннарумма прибігав у штрафний “чорно-білих”. Мали можливості підопічні Броккі зрівняти рахунок, але “Ювентус” вистояв і здобув 11 Кубок Італії.

Джерело: football24.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: