“Майже задихались”: Десяткам дітей знадобилася медична допомога після подорожі поїздом “Укрзалізниці”

На залізничному вокзалі “Запоріжжя-1” 13 дітей, які їхали на поїзді “Херсон-Запоріжжя”, звернулися за медичною допомогою.

Вони скаржилися на утруднене дихання, першіння в горлі і головний біль. Двох з них госпіталізовані з діагнозом “отруєння продуктами горіння”. Про це повідомило видання Інтерфакс – Україна.

“У понеділок о 5.20 ранку в Швидку допомогу Запоріжжя надійшов дзвінок з медпункту залізничного вокзалу” Запоріжжя-1 “, куди за допомогою звернулося відразу 13 дітей, які вночі їхали в поїзді з Херсона”, – розповіла голова незалежної профспілки лікарів швидкої допомоги Анатолій Сидоренко.

На місце прибуло три бригади швидкої допомоги. Лікарі встановили, що у всіх 13 осіб є однакові симптоми отруєння продуктами горіння – головний біль, першіння в горлі, утруднене дихання.

Медики надали допомогу і відпустили більшість юних пасажирів додому. Однак двох дітей довелося госпіталізувати з діагнозом “отруєння продуктами горіння”.

На думку лікарів, причиною масового нездужання пасажирів поїзда, швидше за все, стала проблема з системою опалення вагона.

“Укрзалзниця” поки ніяк не відреагувала на подію.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.