Сі’мя з Івано-Франківська стала учасником телешоу «Хата на тата»

Нещодавно завершились зйомки телепрограми «Хата на тата». За сценарієм тато цілий тиждень проводив час разом з дітьми вдома та виконував всю хатню роботу мами, а мама, тим часом, відпочивала в теплих краях, насолоджуючись вільним часом, повідомляє Франик.Сіті.

Родина Романа Бойчука та Ольги Бреславської родом з Івано-Франківська. Сі’мя є досить творчою і часто бере участь в різних проектах та акціях, а також проводить сімейні вечори на творчих зібраннях та багато подорожує. Герої проекту одразу спростували стереотип, що до програми беруть лише поганого татуся, адже, перш за все, члени сім’ї мають бути цікавими для аудиторії, смішними і публічними.

Роман ділиться, що програма дає можливість не тільки помінятись ролями з мамою і відчути всі «радощі» сімейного життя, а також спробувати себе в іншій ролі і набратись нового досвіду, іншими словами – вийти зі своєї зони комфорту. Участь в таких телешоу, зазвичай, є випробовуванням для подружжя на терпіння та готовність ризикувати. В кінцевому результаті задоволеними залишились всі члени сім’ї.

Роман та Ольга зізнаються:

«Ми це зробили – наважилися і ризикнули! А взагалі – це випадковість, бо ніхто з нас спеціально не вишукував програми, де б можна знятися. Зараз все дуже просто – побачили пост у фейсбуці про кастинг, лайкнули, зідзвонилися і на своє здивування – пройшли відбір. Зйомки тривали майже два тижні і в дуже активному темпі, насичено, цікаво, часто навіть стресово, бо виходити з зони комфорту доводилося всій родині. Крім того, до зйомок були залучені друзі дітей і сім’ї, школа, колективи з місця роботи, сусіди, випадкові люди…Але воно того варте».

Тим часом, Ольга мала можливість зустрітись з популярним рок-гуртом, провела активно свій час з ноткою екстриму та незабутніми пригодами. Діти залишились вдома з татом, вели звичний спосіб життя та намагались розкрутити тата на «цяцьки» і розваги. Дітей активно залучали до проекту. Цілий час їх супроводжувала відповідальна людина, а саме психолог. За час зйомки діти подружжя, Євген та Іринка здружились з усією знімальною групою та отримали незабутній досвід.

Читайте також  “Я не переживу цю ніч”: Учасник популярного телешоу скинув 155 кг і помер від …

Вже 10 грудня цього року в ефір вийде програма за участю Івано-Франківської сім’ї на каналі СТБ о 20.00 год. Режисери проекту запевняють, що саме цей випуск буде мега драйвовим та крутим, а також повним сюрпризів і несподіванок для героїв і глядачів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.