Тіла знайшли біля будинку, сім’я вирішила одночасно звести рахунки з життям: перші подробиці трагедія

Дві жінки вирішили звести рахунки з життям, проте на той світ з собою потягнули і 8-річну дитину.

В Удмуртії в місті Глазові виявили тіла двох жінок і дитини. Трагедія сталася на вулиці Пехтіна. Всі троє впали з даху дев’ятиповерхівки і розбилися на смерть. На місці працюють оперативні служби міста.

У МВС по Удмуртській Республіці підтвердили, що три тіла знайшли в Глазові біля багатоповерхового будинку.

За інформацією місцевих жителів, біля багатоповерхівки знайшли тіла родичів-жінки, її матері і дівчинки, якій близько дев’яти років.
У соціальній мережі з’явилася уточнена інформація, з якої випливало, що це був обдуманий заздалегідь дорослими суїцид. Дитина помирати не хотіла, за неї вирішила все мати. Також повідомляється, що жінки залишили в квартирі однорічну дитину.

«В Удмуртії бабуся, мама і внучка зістрибнули з даху. Сім’я жила в Глазові. Спершу зістрибнула 35-річна мати Анна. Вона потягнула за собою і 8-річну доньку Віку — дівчинка стрибати не хотіла. За ними послідувала і 55-річна бабуся Олена.Жінки заздалегідь готувалися звести рахунки з життям: мати Вікі навіть сказала вчителю, що сім’я не прийде святкувати Новий Рік. В квартирі залишився однорічний дитина. Сім’я вважалася благополучною. Поруч з ними була записка з іменами жінок — мабуть, щоб швидше встановили особи. Пояснень в ній немає. На місці працюють слідчі», – таке повідомлення з’явилося на сторінці пабліка Глазов.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.