Росія розгорнула навколо України угруповання чисельністю 80 тисяч військовослужбовців – Порошенко

А також зігнала до її кордонів близько 1400 артилерійських систем та ракетних систем залпового вогню, 900 танків, 2300 бойових броньованих машин, більше 500 літаків та 300 вертольотів

Росія розгорнула навколо України наземне угруповання чисельністю понад 80 тисяч військовослужбовців, сказав президент України Петро Порошенко під час церемонії передачі особовому складу Збройних сил України озброєння та військової техніки. Про це інформує Радіо Свобода.

«Загалом навколо України, вздовж державного кордону, на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей, Автономної Республіки Крим розгорнуто наземне угруповання загальною чисельністю понад 80 тисяч військовослужбовців, близько 1400 артилерійських систем та ракетних систем залпового вогню, 900 танків, 2300 бойових броньованих машин, більше 500 літаків та 300 вертольотів», – зазначив Петро Порошенко.

Президент України також додав, що в акваторіях Чорного, Азовського та Егейського морів виконують завдання понад 80 російських кораблів та вісім підводних човнів, у тому числі ударних – 23 кораблі і шість підводних човнів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.