Більше десятка неробочих днів: скільки відпочиватимуть українці 2019-тому

У 2019 році українці матимуть 11 святкових неробочих днів. Календар свят і вихідних днів в Україні затвердили згідно зі статтею Кодексу законів про працю.

Отже, люди відпочиватимуть в такі дні: 1 січня – Новий рік; 7 січня – Різдво Христове; 8 березня – Міжнародний жіночий день; 28 квітня – Великдень; 1 травня – День праці; 9 травня – День Перемоги, пише obozrevatel.com.

Також до святкових днів відносяться 16 червня – Трійця; 28 червня – День Конституції України; 24 серпня – День незалежності України; 14 жовтня – День захисника України; 25 грудня – Різдво Христове.

Для свят, які випадають на суботу чи неділю, передбачений додатковий вихідний. Тому Великдень переноситься на понеділок 29 квітня, Трійця – на понеділок 17 червня, День незалежності України – на понеділок 26 серпня.

Варто зазначити, що раніше ми повідомляли про те, що у столиці стартують масштабні приготування до Нового року. Зокрема, від сьогодні на 2 місяці по Володимирському проїзду обмежують рух транспорту. Обмеження діятиме від вулиці Малої Житомирської до Михайлівської площі до 24 січня через новорічні приготування.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.