Діти знаходяться у реанімації: ціла сім’я отруїлася невідомою речовиною

У неділю, 2 грудня, в Ужгороді отруїлася 34-річна жінка її 7-семирічний син і 4-річна дочка, передає прес-служба ГСЧС України в Закарпатській області.

Після проведеного обстеження жінка від госпіталізації відмовилася, але її діти зараз знаходяться в реанімаційному відділенні. Їх стан медики кваліфікують як середньої тяжкості.

Варто нагадати, що раныше повыдомлялося про те, що 20 вересня в управління Державної продовольчої споживчої служби України надійшла інформація про випадок масового отруєння жителів села Іван-Пусте Борщівського району.

Крім того повідомлялося, що в інфекційне відділення Сколівської лікарні були госпіталізовані 20 осіб з симптомами гострої кишкової інфекції. Всі вони 15 вересня відзначали весілля в кафе «На гірці» в місті Сколе.

Також була розкрита інформаця про причини отруєння дітей в Дніпрі. За результатами епідеміологічного дослідження, яке проводили фахівці головного управління Госпродпотребслужби в Дніпропетровській області, головною причиною недуги школярів стала неякісна питна вода.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.