Проблеми з паркуванням у Франківську показали у кліпі-пародії. ВІДЕО

Хлопці творчої студії “З Понеділка”, які нещодавно зняли кліп на відремонтованій Вовчинецькій, написали ще одну пісню. Цього разу про проблеми з паркуванням в Івано-Франківську.

“Людоньки, в Франківську постійно збільшується кількість авто. Тому з кожним роком проблема паркування (особливо в центральній частині міста) стає все більш актуальною. Наша творча студія “З Понеділка” не змогла бути осторонь цієї нагальної проблеми. Тому вирішила висвітлити її в новій пісні”, – пише у Фейсбуці один з авторів та виконавців пісні Андрій Чміль.

В рамках кліпу-пародії був використаний мінус (фонограма) гурту Queen на пісню I Want To Break Free.

Нагадаємо, творча студія “З Понеділка” з нагоди відкриття вулиці Вовчинецької написала жартівливу пісню та зняла відеокліп.

Сьогодні прес-служба міськвиконкому Івано-Франківської міської ради повідомила, що у місті облаштовано близько 40 паркувальних майданчиків на 880 паркувальних місць, перша паркувальна зона містить 60 паркомісць.

“Мова про центральну частину. Місто розвивається, тож управління активно працює над тим, щоб забезпечувати якісну організацію дорожнього руху та відповідати вимогам сьогодення”, – пояснив ситуацію з парковками в Івано-Франківську начальник транспорту та зв’язку Олег Ганчак.

Він зауважив, що ситуація з паркомісцями задовільна. Місця для стоянок авто облаштовані на вулицях нашого міста: площа Ринок, вул. Шеремети, Старозамковій, Північному Бульварі, Сотника Мартинця, Привокзальній, Шопена, Тичини, Новгородській, Низовій, Грушевського, Вагилевича, Незалежності, Січових Стрільців, Дністровській, Галицькій, Шевченка, Військових Ветеранів, Лепкого, Мельника, Франка, Мазепи, Бельведерській, Василіянок, Курбаса, Заклинських, Мирного, Шпитальній, Сахарова та Довгій. Окрім того, майданчики для автостоянок облаштовані й у мікрорайонах міста.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків поширив цю інформацію у Фейсбуці і написав: “Парковки є! Хто б що не співав”.

Читайте також  "Ні поліцейському свавіллю!". У Франківську націоналісти пікетують обласне управління поліції (відео)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.