Неповнолітні гонщики влаштували блокбастер у Броварах

Під Києвом дитячі розваги закінчилися стріляниною.

13_main

Дитячі розваги, які закінчилися стріляниною, пораненням полісмена та кримінальним провадженням! У Броварах уночі підлітки взяли машину в батька і ганяли нею містом. А для більшого куражу навіть залізли на дах авто! Коли патрульні наказали їм зупинитися – влаштували перегони. Чим закінчився броварський блокбастер.

– Автомобіль, який переслідували, повернув з центральної дороги і зупинився так, як стоїть на даний час даний автомобіль, водій відкрив двері і почав тікати в напрямку вулиці Київської. Патрульний автомобіль зупинився поряд, в принципі, не паркувались ззаді, так як водій втік.

Так полісмен Олег Янчинський розповідає про свої нічні пригоди. Коли патрульні влаштували перегони з дітьми! А все почалося із дзвінка в поліцію. Люди розповіли про водіїв-екстремалів, які ганяють вулицями на даху ось цієї машини.

Володимир Шуб, капітан Броварського райвідділу Нацполіції:

– Виїхали перпендикулярно Шкоді, ввімкнули червоно-сині пропускаємі маяки. Сирену. Намагались зупинити примусово. Автомобіль не зупинявся і, судячи по всьому, не збирався зупинятись.

Володимир Шуб був в патрульній машині. Зараз капітан у лікарні. Розповідає: їхали шибайголови більше 100 кілометрів за годину. Наздоганяти підлітків узявся ще один екіпаж. Так – колоною – доїхали аж до межі Броварів. Лише тоді авто зупинилося, а двоє підлітків почали тікати. Третій пересів із пасажирського місця за кермо й наїхав на офіцера!

Володимир Шуб, капітан Броварського райвідділу Нацполіції:

– Я зробив два постріли в одне колесо, а інший працівник два постріла. Ну я в праве переднє, а працівник в ліве переднє. Після цього автомобіль продовжив рух, його почали переслідувати, і от тут, недалеко від лікарні, вже затримали.

Затриманих підлітків відвезли у відділок, а пораненого Володимира Шуба ушпиталили з переломом ноги.

Читайте також  "Хочуть поставити Україну на коліна": Астролог Влад Росс приголомшив прогнозом на листопад

Сергій Сугак, завідувач відділення травматології Броварської лікарні:

– Період реабілітації на лікарняному він буде, такі переломи зростаються десь від 4-6 місяців.

Самі хлопці та їхні батьки спілкуватися з журналістами не захотіли. Зараз їх перевіряють на наркотики. Алкотест показав, що вони були тверезі. Та за такі авторозваги підліткам доведеться відповісти.

Олег Янчинський, керівник Броварського райвідділу Нацполіції:

– Вони неповнолітні, але водій, який втікав на автомобілі і скоїв наїзд на працівника поліції, має 14 років і вже являється суб’єктом по даному кримпровадженню.

Відтак за наїзд на полісмена хлопець може потрапити за ґрати на 5 років.

 

Джерело: http://glavcom.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: