У Калуші горів гуртожиток (фото+відео)

Сьогодні в гуртожитку «Троянда» спалахнула пожежа. Загоряння сталося в житловій кімнаті на шостому поверсі. Попередня причина виникнення пожежі – необережність під час куріння.

Про це «Вікнам» повідомив начальник Калуського міськрайонного відділу Управління державної служби з надзвичайних ситуацій України в Івано-Франківській області Василь Микитин.

Повідомлення про пожежу надійшло о 10:51. До ліквідації пожежі залучили дев’ять чоловік особового складу ДПРЧ-6 та три одиниці техніки. Завдяки оперативному реагуванню, з моменту повідомлення про пожежу до повної ліквідації пройшло всього 16 хвилин, а саме: 10:51 — надходження повідомлення про пожежу, 10:54 — прибуття підрозділу на місце виклику, 11:03 — пожежу локалізовано та о 11:07 повністю ліквідовано.

Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати у засобах захисту органів дихання та зору. В результаті пожежі знищено меблі та речі домашнього вжитку.

Завдяки оперативності пожежників, сусідні кімнати не постраждали. Загиблих та травмованих внаслідок пожежі немає. Збитки встановлюються.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.