Центр Франківська таки стане пішохідним у вихідні

Комісія з безпеки руху на своєму останньому засіданні прийняла рішення про перекриття руху автомобільного транспорту в Івано-Франківську у вихідні. 

Dorozhniy-znak-pravila-znak-7864-890x395

Про це “Галці” розповів перший заступник міського голови Микола Вітенко.

За словами Вітенка, наразі готується розпорядження міського голови про перекриття руху в центральній частині міста щосуботи і щонеділі. Мова йде про обмеження руху транспорту в так званій першій зоні паркування – вулиці Шпитальна, Мельничука, Вірменська, Шеремети, Л. Курбаса, Л. Українки, Сотника Мартинця, Старозамкова, Тринітарська, окремі ділянки вулиць Галицької, від Бельведерської до Дністровської та ділянки вулиці Грушевського від вулиці Сотника Мартинця до вулиці Вагилевича, а також площі Ринок та Шептицького.

Також Вітенко зауважив, що перекриття здійснюватимуть максимально технічними засобами – фішками, стовпчиками.

Ідею перекривати рух в центрі міста “Галці” також прокоментував очільник франківської поліції Дмитро Міхалець.

“Патрульна поліція Івано-Франківська позитивно ставиться до ідеї у вихідні дні перекривати центр містадля руху автомобілів. Однак зауважимо, що перекривати вулиці щовихідних силами патрульної поліції доволі проблемно. Нам і так не вистачає людей для роботи на вулицях, бо маємо велику кількість дзвінків на 102. Ми працюємо на оформленні ПДР, є виклики кримінального характеру. Виділяти десятки патрульних для перекриття руху – це неправильно. Пропонуємо робити це іншими технічними засобами. Наприклад, огорожами”, – каже Міхалець.

джерело http://www.galka.if.ua/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: