Тіло було заховано в кущах: Напередодні Дня народження знайшли вбитою доньку відомого мільйонера

Тіло було заховано в кущах: Напередодні Дня народження знайшли вбитою доньку відомого мільйонера.

Жорстокий вбивця забрав життя молодої дівчини, яка подорожувала в Новій Зеландії.

Вбитою знайшли 22-річну – туристку, доньку мільйонера, яка здійснювала навколосвітню подорож і пізніше пропала. Поліція знайшла тіло в Новій Зеландії. Воно було заховано в кущах біля так званої Живописної дороги (Scenic Drive), про це повідомило іноземне видання Daily Mail.

За основною версією слідства, вбивця привіз дівчину туди на орендованій машині, яку пізніше кинув через 300 кілометрів в місті Таупо на півночі Нової Зеландії.

Поліція вже заарештувала підозрюваного – це 26-річний чоловік, його ім’я поки не розголошується. В останній раз дівчина була помічена 1 грудня з невідомим чоловіком в готелі CityLife в Окленді. Саме в цьому готелі і проживала дочка мільйонера.

«Тіло необхідно обстежити, але зібрані нами за кілька днів докази доводять, що це Грейс Міллан», – прокоментував детектив Скотт Беард.

20 листопада Грейс Міллан прибула в Нову Зеландію з Перу. Вона майже щодня спілкувалася зі своєю сім’єю, розповідаючи, як у неї справи і в якій країні вона зараз.

30 листопада дівчина опублікувала свій останній твіт зі словами:

«Я думаю, що подорож змінило мене».

2 грудня був її день народження, але Грейс так і не вийшла на зв’язок. А незадовго до полудня був орендований червоний хетчбек «Toyota», який і знайшли покинутим. А вже 5 грудня стурбована сім’я Грейс подала заяву про її зникнення.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.