Хотіла зняти відео: на Івано-Франківщині на дівчину напав ведмідь (фото)

«Вхопив за куртку і потягнув у клітку».

В одному з відпочинкових комплексів на Івано-Франківщині на дівчину напав ведмідь.

Про інцидент, який трапився у селі Голошино, що на Верховинщині, потерпіла Катерина Брикун повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі, пише «Галицький кореспондент».

Дівчина розповідає, що 30 листопада вона з друзями зупинилися на базі «Християна», і ситуація з дикими тваринами там виявилася одночасно жорстокою та небезпечною.

«Територією вільно гуляли дикі лисиці, вони забігали в колибу на кухню, вистрибували на крісла, спокійно доїдаючи нашу вечерю з тарілок. Найпечальнішою атракцією був великий пригнічений ведмідь, який замість сопіти собі в барлозі, сидів у тісній, додатково не загородженій клітці, через прути якої він вільно просовував лапу. Жодних попереджувальних таблиць і нагляду не було. Поряд знаходився дитячий майданчик та вільний вхід від нього до клітки ведмедя», — пише Катерина.

Вона додає, що згодом наважилася підійти до клітки, щоб зняти відео і спробувати вирішити ситуацію, але звір напав на неї.

«Ми підійшли приблизно на метр до клітки, і у ведмедя стався різкий напад агресії. Він вхопив мене за куртку і потягнув у клітку, хапаючи за руку, голову та волосся», — згадує Катерина.

Врятували дівчину її друзі. Тепер, за словами дівчини, близько місяця їй доведеться лікуватись, і це не враховуючи реабілітації.

«Власники бази мені не писали і не подзвонили, не реагують на жодні запити. Єдина жінка, яка була на місці, не змогла нам показати жодних документів на ведмедя… У цій всій ситуації у мене кілька цілей: відновитися і реабілітуватися, врятувати звірів і змусити власників бази відповідати за ситуацію», — наголосила потерпіла.

Читайте також  12-річна дівчина вкрала у жінки 46 тис гривень, які призначили на лікування дитини (фото)

Власниця закладу, пані Світлана, сказала журналістам, що нічого не сталося, ведмідь на дівчину не нападав, а був замкнений у клітці.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.