Як “Хата на тата” перевиховувала творчого франківця на люблячого і турботливого батька

Тато Роман Бойчук вперто не помічав, не цінував і витрачав свій час даремно – і тепер він отримає заслужене. Роман – дуже творча людина.
Він впевнений, що народжений винятково для всесвітньої слави. І вірить, що його творчість – основне, що повинно бути в житті його родини. Тато – пише еротичні вірші, твори і навіть сам співає свої тексти, пише СТБ на сторінці проекту “Хата на тата”.

Дружина бачить в своєму чоловікові тільки балабола, який безрозсудно ставиться до свого життя та не може нормально забезпечити сім’ю. Тому, поки Рома займається творчістю, дружина працює на трьох посадах, займається всіма справами в будинку і сама виховує діток. Ну а тато впевнений, що так склалося історично – є мама, ось вона нехай і працює.

Роман навіть не звертає своєї дорогоцінної уваги на власних дітей – і поки дочка вчить уроки на підлозі, татові немає часу зробити для неї нормальне робоче місце. Ну а син бере приклад з тата, і категорично опирається робити уроки і відмовляється долати найменші труднощі в своєму житті. Дружина втомилася від байдужості чоловіка і хоче, щоб той став реалістом, який зможе взяти на себе відповідальність за своє життя і життя родини, і почне піклуватися про неї та дітей.

Проект “Хата на тата” взявся за перевиховання творчого Романа на люблячого чоловіка і турботливого батька. Рома повинен всього за один тиждень переробити всю роботу дружини, щоб нарешті зрозуміти, чому його кохана постійно скаржиться.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.