На Довженка п’яний водій в’їхав у маршрутку та зніс стовп на зупинці. ФОТО

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора ввечері на вулиці Довженка біля магазину “Заравшан”.

Про ДТП у поліцію повідомив свідок. Він зазначив, що коли вийшов з магазину “Заравшан”, почув свист коліс від гальмування. Побачив, як автомобіль “Great Wall”, рухаючись по вулиці Довженка в бік “Сільпо”, зіткнувся з маршруткою. Після того влетів у стовп на зупинці громадського транспорту. Водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Свідок повідомив, що водій дуже просив не викликати поліцію.

Після падіння стовпа електричні дроти впали на дорогу і їх зачепила фура. Як наслідок, стовп впав на дорогу та тротуар.

На щастя, обійшлося без постраждалих.

Патрульна поліція оформила протокол за ст. 124 КУпАП (Порушення Правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Водія доставили в Івано-Франківський обласний наркологічний диспансер, де підтвердили, що він перебуває у стані сп’яніння. Водій, 1995 року народження, отримав ще протокол за ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів) і постанову за ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки).

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.