Пішла і не повернулася: убита горем мати просить українців допомогти знайти її донечку

Співробітники Мукачівського районного відділення поліції Закарпатської області встановлюють місцезнаходження 14-річної Світлани Тимовки, жительки селища Чинадієво. Вчора, 13 грудня, вона пішла з дому та не повернулася.

“Вчора, 13 грудня, близько 23:55, на лінію “102” надійшло повідомлення від мешканки Чинадієво Мукачівського району про зникнення її доньки. Жінка повідомила, що близько 21:00 її донька пішла з дому і не повернулася”, – повідомляють в поліції.

Співробітники поліції Мукачівського району одразу ж розпочали пошуки зниклої дівчини за наданою орієнтуванні. Світлана Тимовка невісокго зростання, волосся довге світле з червоним меліруванням. Дівчина була одягнена в чорну шкіряну куртку та спортивний костюм.

“Звертаємося до громадян, кому відомо місцезнаходження дівчини, повідомити в найближчий відділ поліції або на лінію “102”, – звернулися до українців поліцейські.

Слід зазначити, що кілька місяців тому компанія “Київстар” запустила смс-розсилку, допомагає в пошуку дітей. Правоохоронці у випадку пропажі дитини відправляють запит компанії. Київстар в свою чергу буде відправляти СМС повідомлення абонентам, які в момент зникнення дитини перебували в радіусі території, де його бачили востаннє. Також абонентам приходять прикмети і фото зниклої дитини. Також у компанії говорять, що громадяни можуть відмовитися від такої смс-розсилки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: