Президент відреагував на запитання журналістів про ймовірний програш на виборах 2019

Петро Порошенко, якщо ухвалить рішення повторно не балотуватися на пост президента України, готовий допомагати комусь більш “достойному”.

Про це він сказав під час прес-конференції, передає ТСН.

Відповідаючи на запитання журналістів щодо ймовірного програшу на виборах президента у 2019 році, Порошенко заявив, що сподівається на три моменти.

“Я дуже довіряю українському народу. По-друге, я впевнений у відповідальному виборі. Якщо вирішу не балотуватися і буде хтось достойніший – я буду йому допомагати”, – констатував він.

Він також зазначив, що ним започатковано багато процесів, які слід завершити. Йдеться і про розбудову Помісної церкви, і про вступ до ЄС та НАТО тощо.

Нагадаємо, згідно з даними опитування Центру “Соціального моніторингу” та Українського інституту соціальних досліджень, лідерка партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко очолює рейтинг симпатій українців, які визначились зі своїм кандидатом на президентських виборах 31 березня 2019 року. Її результат – 20%. За нею йдуть шоумен Володимир Зеленський (11,9%), екс-міністр оборони Анатолій Гриценко (11,6%) і один з лідерів партії “Опозиційна платформа – “За життя” Юрій Бойко (11,1%). Рейтинг чинного глави держави Петра Порошенка дещо недотягує до позначки в 11% – 10,9%.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.