Україну засипало снігом: найскладніша ситуація на Прикарпатті(ВІДЕО)

Ледве встигають чистити основні дороги державного значення.

Українці знову витримують завірюху.

На Прикарпатті через сильний вітер утворюються перемети
Зі снігового полону рятувальникам довелося визволяти десятки авто, йдеться в сюжеті ТСН.

Найгірша ситуація зараз  на сільських дорогах. На Одещині застрягали навіть вантажівки, легковики без сторонньої допомоги взагалі не могли рушити. На Тернопільщині у Козівському районі у заметах опинився рейсовий мікроавтобус із 15 пасажирами – буксиром його витягали надзвичайники. Застряг автобус і на Полтавщині, всередині на той час було 60 людей. А на Волині з узбіч витягли 16 машин, серед них дві карети швидкої. Через непочищені дороги збився рух рейсових автобусів, у деяких напрямках вони взагалі не виїжджають. У самому Луцьку через сніг на шляхах затори.

На П рикарпатті неймовірно сніжить,від учора без зупинки, на дорогах навіть вдень була надзвичайно погана видимість. Від ранку рятувальники двічі виїжджали, аби витягнути зі снігового полону автомобілі. Найважчий напрямок – Тлумач, Городенка. В деякі села громадський транспорт взагалі не ходить або сильно збився з графіку. Дорожники запевняють, що автошляхи державного значення та перевали наразі проїзні, хоча чистити їх дуже складно. Там цілодобово працюють близько 100 одиниць снігоприбиральної техніки. Але незважаючи на це, аварій значно побільшало: протягом дня через складні погодні умови сталося вже півтора десятки ДТП. На щастя, минулося без потерпілих, натомість через аварії утворюються багатокілометрові затори, машини в них стоять по кілька годин.

Прогнози синоптиків невтішні: сніг падатиме ще й цілу ніч, а також удень завтра. Тож поліція і рятувальники просять водіїв без нагальної потреби зайвий раз не виїжджати за межі міст Івано-Франківщини.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.