В Івано-Франківську вартість паркування підвищили до 30 грн за годину

У четвер, 20 грудня, на засіданні виконавчого комітету в Івано-Франківську було прийнято рішення про зміну тарифів на паркування у місті.

Зазначається, що невдовзі у місті облаштують 40 нових парковок. Як інформує «Галицький кореспондент», виконком встановив вартість години паркування у центрі міста на рівні 30 грн, що на 10 грн дорожче від попереднього тарифу. Також уточняється, що за межами першої паркувальної зони залишити автівку можна за 10 грн за годину. Місячний абонемент на паркування у першій зоні коштуватиме 2038 тис. грн, а другій – 1030 тис. грн.

Для учасників АТО година паркування у першій зоні становитиме 6 гривень, а у другій та третій – 3 гривні. Хоча раніше перша година для учасників АТО була безкоштовною. Атовці також матимуть знижку на купівлю абонеменетів – 679 грн у першій зоні та 309 грн у другій зоні.

Востаннє тарифи на паркування в Івано-Франківську переглядали у грудні 2016 року.

Для порівняння, у Львові вартість години на закритих паркінгах у центрі міста становить 20 грн, а відкритих парковках – 15 грн. На парковках за межами центру вартість нижча – 5 грн. У Києві вартість години стоянки на закритому паркінгу становить 10 грн.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.