На Львівщині незаконно транслювати 700 каналів (ФОТО)

Правоохоронці кіберполіції встановили, що злочинці за допомогою спеціально створеного веб-ресурсу незаконно розповсюджували достуд до телеканалів. Цим займалися троє чоловіків: один з Львівщини, інші – з Одещини.

Зловмисники використовували інші сайти в мережі Інтренет та форуми. Там проонували за гроші щомісячну підписку на 700 телеканалів.

Кіберполіція провела обшуки у помешканнях причетних до злочину. Вони вилучили частину обладнання, які використовувались для протизаконних дій. Окрім того, правоохорронці вилучили документацію та очрнові записи. Всю техніку досліджуватиме експертиза.

Втім, це ще не все. Частина інформації знаходитьс яна віртуальних серверах, які зареєстровані за кордоном. Зараз кіберполіція намагаються зробити все можливе, аби незаконний інтернет-ресурс перестав працювати.

 

Зараз проводиться досудове розслідування за раніше розпочатим кримінальним провадженням за ч. 3 ст.176 (Порушення авторського права і суміжних прав) КК України. Правопорушникам загрожує до 6 років ув’язнення, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років або без такого.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.