Незважаючи на дружину і 6-річну доньку: чоловік під дією наркотиків влаштував перегони з поліцією

У Рівному патрульні поліцейські затримали чоловіка, який у стані наркотичного сп’яніння втікав від правоохоронців, а потом протаранив авто поліції. У цей момент у машині чоловіка була дружина та 6-річна донька, розповідають журналісти ТСН.

Як повідомляється, чоловік їхав з вимкненими фарами, а на вимогу поліцейських зупинитися – почав втікати. Спочатку він їхав вулицями Рівного, потім по зустрічній смузі на трасі Київ-Чоп, а потім повернувся до міста. Чоловік вирішив взяти на таран машину правоохоронців.

“Зупинився коли йому прострелили колесо. Виявилося з ним в машині була дружина та 6-річна донька. Нині чоловік в ізоляторі тимчасового тримання . Він і досі не може пояснити чому втікав. Поліцейські перевіряють чи не причетний він до інших злочинів”, – розповіли в ефірі.

За словами речника Нацполіції Рівненщини Антона Крука, в крові затриманого були виявлені марихуана та амфетамін. Чоловіку оголосили підозру за фактом опору працівнику правоохоронного органу, а також погроза життю працівнику правоохоронного органу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.