У Франківську почали роздавати газету кривавої “Партії регіонів”

В Івано-Франківську почали роздавати газету “Партії регіонів”, яка після подій на Майдані фактично припинила свою діяльність в області. Як виявилось, ненадовго.

Про це повідомили на сторінці “Івано-Франківський ОО НВР Правий сектор” у мережі Facebook, пише Бліц-інфо.

Як зазначають активісти, днями невідомі особи у центрі Івано-Франківська проводили агітацію так званої “Партії регіонів”.

“Просимо небайдужих іванофранківців надати будь-яку інформацію стосовно цих агітаторів, з метою їх розшуку для проведення лекції про героїв Небесної Сотні”, – закликають у Правому секторі.

В той самий час, на офіційному сайті регіоналів запевняють, що газета була випущена тиражем у 10 тисяч екземплярів та роздана у містах заходу України. Слід зазначити, фото навмисне зроблені у впізнаваних місцях – на фоні адмінбудинку, держказначейства, франківської Ратуші.

Нагадаємо, ще під час Майдану, 24 січня депутати облради прийняли рішення про заборону на Івано-Франківщині “Партії регіонів” та комуністів. А вже через місяць у лютому, фракція Партії Регіонів в Івано-Франківській обласній раді припинила своє існування – з неї вийшло зразу десять депутатів. Вже у квітні 2015 року на Прикарпатті під заборону потрапили й відростки – “Опозиційний блок”, “Партія розвитку” та “Український вибір”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.