“Поверніть нас додому…”: наймолодший полонений моряк написав листa із рoсійського СIЗO

Наймолодший із 24 полонених українських моряків, Андрій Ейдер, написав нового листа із рoсійcького CІЗO. У ньому хлопець описав умови свого утримання та розповів про сподівання – якнайшвидше повернутися додому, пише 24канал

Відповідний лист Ейдер відправив у відповіль українській журналістці Таїсії Турчин.

“Умови …можна сказати нормальні. Є книги, електрочайник, холодильник, батареї гріють, могло бути набагато гірше. Рaни загоюються, можу ходити нормально, кульгаю. По сходах підніматися та спускатися важко, на жаль, сильне навантаження на ноги, руками за поручні хопаюся та йду. Банально поки не можу ногу лежачи вертикально догори підняти, немає сили”, – написав про умови утримання та свій стан війcьковий.

Він також подякував за передачі та листи, які надсилають люди. Ейдер сподівається, якнайшвидше вийти на волю, проте у нього закрадаються сумніви щодо реальності цієї мрії.

“Мрію, щоб нас відпустили принаймні до кінця січня, але мені здається, що моїй мрії не судилося здійснитися. Гадки не маю, на скільки це все затягнеться, півроку, рік… Ці допити, зустрічі з різними людьми. Найважче – дивитися у вікно та бачити у далині сотні машин, людей, які вільні. Здається, ось вона, – свобода, вона так далеко і так близько…” – пише Андрій Ейдер.

Хлопець просить в українців не забувати про полонених моряків, це прохання він повторює у своєму листі декілька разів.

“Не хочеться, щоб про нас забували, адже 24 людини сидять просто так у СIЗO іншої країни. А всі ці люди – війcькові, вони служать народу України. Хочеться, щоб народ пам’ятав…Поверніть нас додому…(Не забувайте нас…)” – додав військовополонений моряк.

 

полонений

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.