Життя після проекту: як змінило прикарпатця шоу “Зважені та щасливі”

Романа Яремко з Коломиї – фіналіст шоу “Зважені та щасливі”. Життя чоловіка розділилось на дві частини: “до” та “після” проекту, пише Дзеркало Медіа.

Перше, кому допоміг схуднути Роман – це своїй дружині, а саме на 30 кг. Зараз він у тандемі з нею проводить тренування, мають власні спортзали у Коломиї та Косові, а також реалізовують цікаві проекти. Більше року тому до команди подружжя приєдналась дієтолог Тетяна Дришко.

Минулого року, 22 жовтня, Яремки разом з Тетяною провели перший “Табір перевтілення” – наразі відбулося вже сім таких таборів. Суть проекту полягає у тому, що люди їдуть на 21 день у табір у гірській місцевості, де займаються спортом та правильно харчуються. Христина та Роман проводять тренування, Тетяна складає меню та розраховує калорії:

“Багатьом людям спочатку важко, вони не звикли до такої їжі. Але зате потім вони бачать результат. Наш рекорд на “Таборі перевтілення” – це коли один чоловік скинув 25 кг за 21 день. Дуже помітно втрату ваги в об’ємах, потім люди змушені змінювати гардероб. Ціна перебування у таборі завжди інша, залежить від багатьох чинників: готель, продукти для 5-разового харчування, сауна, басейн”, – розповідає наш герой.

“Фішка табору в тому, що людині, яка скидає у відсотках найбільше ваги, повертаються кошти. Це свого роду така мотивація”, – каже Христина Яремко.

А нещодавно, у жовтні, вони започаткували ще один проект – “Доставка здорового харчування”. Христина і Тетяна самостійно складають меню, розраховують калорії і готують три прийоми їжі: сніданок, обід та вечерю. Ціна одного прийому – 100 грн, тобто на день виходить 300 грн. Ціна врахована з доставкою.

Читайте також  Прикарпатець впав у 25-метрову ущелину біля водоспаду

Їжу готують о п’ятій годині ранку, тільки зі свіжих продуктів. Кажуть, якщо місяць так харчуватися, то виробляються правильні харчові звички. Готують різноманітну їжу: телятину, рибу, індичку, овочі, фрукти, йогурти та навіть корисні десерти.

Незабаром подружжя планує відкрити повноцінний заклад здорового харчування, а також новий спортзал у Коломиї, уже навіть мають приміщення.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.