Він знав, що дружина не заходить в Фейсбук і виклав свій пост про зрaду

«Я соромлюся зізнатися в цьому, але я, ніби як, сьогодні зрадив своїй дружині. Я постараюся пояснити, що сталося: я був в супермаркеті, і купував… » Джерело

Джейсон Хьюлетт – чоловік, у якого є для щастя все необхідне – любляча дружина і четверо чудових діточок. І він не посоромився і розповів про «зраду» в супермаркеті прямо у себе на сторінці на Facebook. Пост поширився по всьому інтернету з неймовірною швидкістю…

Джейсон стояв в магазині і біля каси зауважив неймовірно красиву жінку, до якої відчув шaлене cекcуaльне бажання. У той же час він відчував провину, адже вдома на нього чекала любляча дружина… «Я соромлюся зізнатися в цьому, але я, ніби як, сьогодні зрадив своїй дружині.

Я постараюся пояснити, що сталося: я був в супермаркеті, і купував кілька чоловічих речей, ну – пінцет для брів, тримери для бороди, віск для формування вусів, в’ялену яловичину, сардини, мочалку…

У черзі на касу я побачив жінку. Вона вразила мене. Я подумав: «Нічого собі, от пощастило якомусь щасливчику!». Через пару секунд я усвідомив, що це була моя власна дружина! Знаєте, дивно було побачити мою дружину в тому ж магазині, в тій самій черзі.

Вона жила своїм життям, не знаючи, що знаходиться в тому ж місці, що і я, в той же самий час, на іншому автомобілі. Між нами стояв чоловік, так що я просто дивився на мою милу маленьку любов.

Я спробував написати їй щось типу: «Гей, красуня» або «Що ти зараз купуєш, моя люба?». Вона не звернула уваги ні на одне смс, так як шукала купон, який зберігала спеціально для цієї покупки.

Читайте також  Доля тебе покарає. Пошкодуєш, ой, пошкодуєш колись...

По-перше, я був в черговий раз вражений тим, наскільки красива моя дружина. Навіть зі спини! Ми, мужики, часто сприймаємо це як даність, перестаємо помічати. І тільки сьогодні я усвідомив, наскільки дурний. І наскільки мені пощастило, що ця чудова жінка одного разу вибрала мене і ніколи не думала про те, щоб розлучитися. Це змусило мене почервоніти.

На щастя, ніхто не побачив цього під моєю величезною бородою. По-друге, мене вразило, що вона не помітила мене. Це і добре, і погано. Добре, що у неї не блукають очі в пошуках інших мужиків. Добре, що вона не бачила того моторошного чувака, який заглядав їй через плече. Так що, мабуть, я візьму їй ще одну банку з тими класними горішками, які вона так любить.

Але погано те, що я так швидко забув про те, як важлива вона для мене. І як багато титанічних зусиль я докладав багато років тому, щоб роздобути тільки одне «так» на одне побачення з нею! На хвилину я відчув знайоме горе приреченості, як тоді, коли я вперше побачив її та добре знав, що це неможливо.

Але чомусь я завоював її, незважаючи на мою ненадійність, обмеженість, і недосконалість. По-третє, в той день мені було так приємно бачити її впевненою в собі, незалежною, здатною, скромною, веселою, милою, доброю, дивовижною. А потім вона схопила свої речі і вийшла з магазину. Я нічого не сказав. Я просто дивився, як вона йде. Я був захоплений нею. Я в черговий раз зрозумів, що пишаюся своєю дружиною!

Вона рідко заходить на Facebook, тому я сподіваюся, не побачить цей пост. А якщо раптом побачить, то не порахує це за зраду. Але я вирішив поділитися цим з вами, тому що впевнений, що в цьому світі повно чоловіків, які, як і я, перестали цінувати своїх дружин. І вже забули, чому одружилися на них!

Читайте також  Зеленський змінив ім'я в Facebook

Подивіться уважніше на тих, кого любите, але до кого давно звикли. Важливо іноді нагадувати собі, як вам пощастило насолоджуватися світлом цієї жінки у своєму житті.

Відверте повідомлення Джейсона швидко поширилося в Інтернеті. Тисячі користувачів залишили парі дружні і зворушливі повідомлення.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.