Щоб дуже швидко позбутися живота, ляжте біля стіни

Хочете гарно виглядати в джинсах? Позбудьтесь великого живота! Ці вправи всього за 2 тижні спалять весь жир.

Тренуйся не виходячи з дому, розповідає Елки Зеленые.

Виконуйте ці вправи протягом двох тижнів і ви помітите, як зникає ваш животик. Все що вам знадобиться – це стіна!

  1. Розстеліть килимок. Посуньтесь до стіни, покладіть руки долонями вниз на ширині плечей. Упріться ногами в стіну, не згинаючи ніг, попружиньте. Вправу слід повторити 10 разів по 3 підходи. Всього 30 раз. Так ваші ніжки стануть сильнішими та підтягнутими.

2. Займіть вихідне положення. Посуньтесь до стіни, підніміть ноги прямо наверх. Руки повинні лежати на животі. Тепер по черзі відводьте одну ногу спочатку в одну сторону, потім другу ногу – в іншу сторону. Не відривайте ноги від стіни. Виконайте 20 повторів.

3. Поверніться до вихідного положення, як в попередній вправі. Тепер тримайте ноги прямо, впираючись в стіну. Піднімайте одну руку і тягніться до носочка. Зробіть 2 підходи по 10 разів.

4. Упріться однією ногою в стіну. Притримуючи тулуб, відводьте одну ногу за голову. Намагайтеся дістатися підлоги. Зробіть 2 підходи по 5 разів.

5. Трохи підніміть тулуб, упріться однією ногою в стіну. Зігніть вільну ногу під кутом в 45 градусів і покладіть її на ту, якою ви вперлися в стіну. У такій позі необхідно протриматися 3 хвилини.

Це дійсно працює! Тренуйся будинку без спортивного інвентарю! Потрібно тільки спертися об стіну.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.