Петро Порошенко зустріне Новий рік на Прикарпатті

Президент визначився з місцем святкування Нового року.

Цікаво, що останні кілька років сім’я в кінці грудня відлітала на Мальдівські острови. Але, як стало відомо Страна.ua з джерел на Банковій, цю новорічну ніч Петро Порошенко разом з дружиною Мариною і, швидше за все, молодшими дітьми зустріти в карпатській резиденції “Синьогора”.

Цього разу ніхто на Мальдіви не полетить, щоб уникнути нового залпу критики напередодні виборів.

Відзначимо, що дочки-двійнята Саша та Женя, а також молодший син президента Михайло на зимові канікули завжди приїжджають в Україну, так як вчаться у Великобританії і рідко бувають удома.

На Прикарпатті в селі Гута (Івано-Франківська область, Богородчанський район) знаходиться зимова резиденція гаранта. Розташована дача в 60 кілометрах від Івано-Франківська. Загальна площа території становить 10886 га. Сюди входять і огороджені мисливські угіддя, і заповідні ліси навколо.

Колись “Синьогора” була відомчим санаторієм, а ще раніше – мисливськими угіддями австро-угорського імператора Франца-Йосипа.

У 2001-му тут вирішили зробити президентську дачу. З тих пір кожен глава держави розбудовував її “під себе”: Леонід Кучма, Віктор Ющенко та Віктор Янукович. До речі, останній тут дуже любив зустрічати Новий рік.

Відзначимо, що в минулому році Порошенко святкував тут католицьке Різдво. На території є ресторан, канатна дорога і розплідник з тваринами. За деякими даними, загальна площа всіх приміщень сягає 5000 кв.м.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.