В Івано-Франківську 19-річний чоловік зарізав 25-річного

Подія трапилася в одному із мікрорайонів Івано-Франківська. Потерпілий помер у медзакладі.

1 січня, близько 4 години ранку до поліції надійшло повідомлення від перехожих громадян. Люди повідомили про бійку між двома чоловіками, в результаті якої один невідомий ножем поранив іншого і після того втік.

На місці події одразу ж прибули патрульні і слідчі. Очевидці повідомили поліцейським орієнтування нападника. Через деякий час патрульні затримали підозрюваного неподалік скоєння злочину. Нападник -19-річний франківець, у якого при поверхневому огляді виявлено ніж і сліди крові.

Встановлено, що зловмисник, будучи на підпитку та перебуваючи в одному із дворів багатоповерхівки, вчинив конфлікт з 25-річним франківцем. В результаті виникла бійка, в ході якої затриманий витягнув ніж та наніс потерпілому декілька ударів в область ноги, руки та спини.

Постраждалий від отриманих травм помер в лікарні.

Наразі нападника затримано в порядку ст.208 КПК України, вирішується питання про оголошення підозри та міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

За матеріалами Сектору комунікації поліції Івано-Франківщини

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: