Священник: «Не можу нічого сказати про Чоловіка, поки не побачу його Дружину! Ви можете зробити висновок який це чоловік, тільки дивлячись на ту славу, яку випромінює його дружина»

Одного разу хтось запитав священика: «Як Ви думаєте, чи цей чоловік є добрим християнином?».

Священик відповів: «Не можу сказати нічого, поки не побачу його дружину!». 

Ви знаєте, що дружина є славою свого чоловіка. Тому ви можете зробити висновок який це чоловік, дивлячись на ту славу, яку випромінює його дружина.

Якщо його дружина захищена, впевнена в собі і щаслива, то вона є славою свого чоловіка.

Але якщо вона розгублена, нервова, постійно перебуває під тиском – то це говорить проти нього. Чоловік повинен бути «тим, хто стоїть попереду» захисником.

Щоб сім’я була успішною, хтось у ній має приймати остаточні рішення. Згідно з Біблією, таку відповідальність несе чоловік. Але це не дає йому права грубо панувати над дружиною, нав’язуючи свою волю.

Також він не повинен ухилятися від виконання своїх обов’язків, бо так втратить повагу дружини і покладе на неї додатковий тягар.

Бог очікує, що чоловік докладатиме всіх зусиль, аби дбати про дружину, а також шанувати її та довіряти їй як своєму найближчому другові (1 Тимофія 5:8; 1 Петра 3:7). В Ефесян 5:28 сказано: «Чоловіки повинні любити своїх дружин так, як власне тіло».

Чоловік, котрий по-справжньому любить свою дружину, цінує її здібності й таланти і з повагою бере до уваги її думку, особливо коли йдеться про сімейні справи. Він не повинен наполягати на своєму лише тому, що є головою сім’ї.

Одного разу праведний чоловік Авраам відкинув розумну пораду своєї дружини щодо певної сімейної справи. Тоді Бог Єгова сказав йому: «Послухай голосу її» (Буття 21:9—12).

Виявивши смирення, Авраам так і зробив, і це посприяло миру та єдності в його родині, а також принесло Боже благословення.

Читайте також  Коли цей хлопчик помер, всі лікарі схилили над ним голови. Дізнавшись причину такого вчинку, ви не зможете стримати сліз

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.