Франківці пробіглись міським парком у костюмах санта клаусів. ФОТО

Сьогодні зранку в Івано-Франківському міському парку ім. Т. Шевенка відбувся традиційний щорічний забіг Santa run 2019. Цьогоріч до нього приєдналося лише 11 бігунів у костюмах та шапках санта клаусів.

Координаторка Frankivsk Runday Дана Антонишин розповіла КУРСу, що до пробігу долучилися: майстер спорту України з марафонського бігу Юрчук Володимир, старший тренер олімпійської збірної України з могулу Чмель Сергій, футбольний арбітр Дідушевський Ігор, “айронмен” Волощук Ярослав, ультрамарафонець Лецин Василь, марафонець Боборикін Сергій.

“Ідея не є новою, адже спортсменам цікаво бігати тематичні забіги. Й схожі передноворічні забіги відбуваються по всьому світу. Santa Run – це тематичний передріздвяний забіг, який відбувається на усіх локаціях Runday Ukraine (кількість яких наближається до 10) Santa Run – це святковий старт, який має на меті згуртувати любителів бігу Франківська й показати, що біг – це весело”, – зазначила Дана Антонишин.

Наступний тематичний забіг планують організувати до Дня закоханих, 14 лютого.

“Якщо ж Ви пропустили Santa Run, то щосуботи о 9:00 можна доєднатися до 5км забігу міським парком”, – запрошує координаторка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.