ТУРЧИНОВ: ПУТІН ПЕРЕЙШОВ ДО ПУБЛІЧНОГО ШАНТАЖУ УКРАЇНИ

Путін перейшов до публічного шантажу України, заявивши, що стрілянина на Донбасі не припиниться, доки не буде змінено Конституцію України та амністовано терористів.

http://nuina.net/wrdp/wp-content/uploads/putin-pochatok.jpg

Про це заявив секретар РНБО Олександр Турчинов, повідомляє прес-служба відомства.

 

Взявши на себе відповідальність за порушення режиму припинення вогню та порушення Мінських угод, Путін публічно пригрозив Україні продовженням військових провокацій, доки не буде реалізовано московський сценарій розчленування України“, – заявив Турчинов.

 

На його думку, тим самим Москва продемонструвала, що не збирається виконувати Мінські мирні угоди, першими пунктами в яких є припинення вогню, виведення російських військ з території України та відновлення українського контролю над східним кордоном.

 

Це цинічна публічна позиція, яка вже не приховується московськими керманичами“, – наголосив секретар РНБО.

 

За словами Турчинова, після таких заяв не повинно залишитися жодних ілюзій щодо добровільного виходу Росії з окупованих територій та припинення військової агресії проти України.

 

Відповіддю на таку позицію Росії повинне бути посилення оборонних спроможностей держави. Маємо забезпечити необхідною зброєю і ресурсами нашу армію та врешті-решт прийняти рішення щодо наповнення оборонного бюджету замість дискусій в парламенті“, – заявив cекретар РНБО.

пише http://www.rnbo.gov.ua/

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: