Ці продукти допоможуть відновити легені курців

Стали відомі продукти, які обов’язково треба їсти курцям. Вчені зі США навіть розробили спеціальне меню для тих, хто зловживає цією шкідливою звичкою.

Фахівці університету Джона Хопкінса прийшли до висновку, що найбільше любителям сигарет потрібно налягати на помідори та яблука. Саме ці два плоди гальмують руйнівні процеси в легенях. Більш того, вони навіть можуть допомогти відновленню органу дихання.

Про користь яблук і томатів для курців вчені дізналися під час досліджень, які провели. Зібравши групу добровольців вони зобов’язали кожного з них їсти щодня по три яблука і два помідори. Згодом вони прийшли до дивних результатів про користь цих продуктів для легенів тих, хто кинув палити добровольців.

Один з авторів дослідження Ванесса Гарсія-Ларсен впевнена, що томато-яблучна дієта корисна не тільки колишніх курців. Вона впевнена, що вітаміни та мікроелементи, які містяться в цих плодах, позитивно впливають на регенерацію легенів навіть тих людей, які ніколи не курили.

Відзначимо, що дослідження тривали 10 років. В цілому в них брали участь 650 дорослих жителів Німеччини, Норвегії та Великобританії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.