НА ПРИКАРПАТТІ ЖОРСТОКО ПОБИЛИ ДИТИНУ

Снятинським відділом Коломийської місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо 24-річного прикарпатця, який, будучи раніше судимим за хуліганство, грубо порушив громадський порядок.

33333333333333333333333333333333321

Так, у квітні місяці поточного року зухвалий юнак, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння та знаходячись у громадському місці, підійшов до групи неповнолітніх дітей.
Покликавши ближче до себе 15-річного школяра та бажаючи самоутвердитись за рахунок приниження інших осіб, наніс неповнолітньому удари кулаком в ділянки лівого плеча, живота та в обличчя, а також один удар коліном в ділянку живота.

На зауваження інших дітей відреагував агресивно та виражаючи своє зневажливе ставлення до існуючих у суспільстві загальновизнаних норм поведінки, почав виражатися нецензурною лайкою. В результаті умисних протиправних дій потерпілий отримав тілесні ушкодження, що відносяться до легких тілесних ушкоджень.
Обвинувальний акт про обвинувачення зухвалого молодика у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 296 КК України, скеровано до Снятинського районного суду. Тепер зловмиснику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

 

пердає http://shablya.if.ua/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: