На виробництві поліолефіну ТзОВ “Карпатнафтохім” загорілося пальне

“12 січня о 21:08 надійшло повідомлення про пожежу на Олефіновому заводі ТОВ “Карпатнафтохім”. На даний час відбувається факельне горіння пірогазу. Інженерним персоналом перекрито засувки з подачі газу. Інженерним складом об’єкту заборонено здійснювати гасіння, підрозділи за допомогою лафетних стволів здійснють охолодження сусідніх будівель. Від Управління ДСНС в області залучено 18 одиниць техніки та близько 90 чоловік особового складу. Потерпілих немає” – повідомляє  прес-служба ДСНС в Івано-Франківській області.

“На виробництві поліолефіну ТзОВ “Карпатнафтохім” загорілося пальне. Викидів небезпечних речовин в повітря немає.
Жодної загрози для Калуша пожежа не становить,”- підкреслив міський голова Калуша Ігор Матвійчук.

Поліція Івано-Франківської області:
“Поліцейські забезпечують охорону громадського порядку на пожежі заводу “Карпатнафтохім”

О 21:08 надійшло повідомлення про пожежу на Олефіновому заводі ТОВ “Карпатнафтохім”. Станом на 22.45 відбувається факельне гоніння пірогазу. Заборонено гасити, здійснюється охолодження сусідніх будівель.

На місці задіяні 50 поліцейських під керівництвом начальника ГУНП в Івано-Франківській області Володимира Голубоша . Залучені керівники районного відділу, слідчі і групи реагування патрульної поліції. Вони забезпечують охорону громадського порядку і не допускають наближення людей і транспорту до місця події.

Горить пірогаз у корпусі 425.
Попередньо, щоб зрозуміти: йде система труб. Одна із труб тріснула чи якась інша причина (вході слідства з’ясуємо) виникла. Пішов витік газу. Зараз з тієї труби продовжує “йти” газ. Інші крани перекриті. Чекають би вигорів весь газ із труби. Поки потерпілих немає.”

Фото – Володимир Микитин
Фото – Володимир Микитин
Фото – Володимир Микитин
Фото – Володимир Микитин

Відео:

https://www.facebook.com/100014904999419/videos/536757226831106/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: