Прикарпатські рятувальники пильнують любителів зимової риболовлі

12 січня 2019 року в охоронних зонах відповідальності рятувально-водолазних станцій в містах Івано-Франківськ, Галич, Коломия особовим складом велося цілодобове чергування. Рятувальниками Івано-Франківської, Галицької та Коломийської рятувально-водолазних станцій відпочиваючим в зоні дислокацій рятувальних підрозділів надавалась інформація щодо дотримання Правил поведінки на водних об’єктах, через ретрансляційний вузол та мегафони.

Черговою зміною Івано-Франківської рятувально-водолазної станції в м. Івано-Франківську на міському озері здійснено рейд, під час якого проведено заміри товщини льоду, який становить від 10 до 12 см. Порушень Правил охорони життя людей на водних об’єктах не зафіксовано.

Черговою зміною Галицької рятувально-водолазної станції в м. Галич на р. Дністер не допущено до відпочинку в небезпечному місці 3 підлітків. З ними проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах в зимовий період.

Черговою зміною Коломийської рятувально-водолазної станції на міському озері в м. Коломия проведено заміри товщини льоду, який становить від 11 до 12 см. Проведено профілактичні бесіди щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах в зимовий період з 5 любителями підлідного вилову риби.

12 січня 2019 року на міських озерах м. Івано-Франківськ, м. Коломия та на р. Дністер в м. Галич особовим складом РВС області в зоні відповідальності не допущено порушень Правил охорони життя людей на водних об’єктах, які могли б призвести до травмуванню відпочиваючих.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.