MONATIK стане татом втретє?(фото)

Співак MONATIK не любить говорити на особисті теми і всіляко намагається уникати подібних питань під час інтерв’ю. Хоча вже ні для кого не секрет, що дружиною співака є його директор Ірина Демічева. Пара разом вже близько семи років. Коли Ірина та Дмитро одружилися – точно невідомо, пише “КП”.

Рік тому в інтерв’ю виданню співак говорив, що на безіменному пальці у нього не обручка, а татуювання з ініціалами. Що означають ці ініціали, він не сказав, але ми в принципі і самі здогадалися. Тим більше зараз Ірина та Дмитро навіть іноді виставляють спільні фото.

Відомо також те, що пара виховує двох синів. Декілька раз співак публікував в соцмережах фото з дітьми, але лиця їх не показав. А зараз почали активно ходити чутки про те, що MONATIK стане татом втретє.

В кінці минулого року деякі ЗМІ припустили, що дружина виконавця знаходиться в цікавому стані. Такі висновки журналісти зробили після того, як в Мережі з’явилися світлин з новорічного корпоративу, на яких у Ірини видно невеликий животик. Підписники відразу ж почали писати, що у пари буде дитина.

“Стан, до речі, я давно розгледіла”, “Скоро буде троє!”, “Щастя вам!”, – коментували фото користувачі мереж.

Але можливо Ірина не вaгiтна, а це просто невдалий ракурс.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.