Ось вона – Найзрадливіша Жінка за Знаком Зодіаку

Астрологи виділили 6 знаків Зодіаку, представниці яких зраджують своїй другій половинці найчастіше.

Незважаючи на те, що не можна оцінювати вірність жінок тільки по їх приналежності до певного знаку Зодіаку, та все одно у багатьох проявляється прагнення до зради частіше, ніж у інших.

Зірки розподілили все так, що у кожної стихії є хоча б один-два Знаки, приналежність до яких може показати, що жінка більше схильна до зрад.

Шосте місце — Козеріг

Незважаючи на те, що Козеріг — це земний Знак, жінки та дівчата, народжені під цим сузір’ям, вірністю не відрізняються. Точніше сказати, вони будуть з вами завжди, якщо їх все влаштовує. Ось, наприклад, у них є багатий чоловік, стабільність. Як тільки цього не стане, вони підуть. Як би вони у своїй вірності вам не клялися, вони виходять заміж не за вашу душу і характер, а за ваші гроші, положення або щось ще. Їм самим не сподобається те, що вони зроблять, тому чоловіка Козероги вибирають дуже ретельно. Багато чоловіків скажуть, що Козероги — це найвірніші дами на світі. Це так, але лише тому, що у вас не було шансів перевірити їх любов на міцність і їх самих на цю саму вірність.

П’яте місце — Телець

Другий земний Знак в нашому списку найбільш невірних дружин і дівчат. Тельці — це честолюбні дами, які мають явну схильність до зрад, бо вони завжди задивляються на інших чоловіків. Поки у них є закоханість, вони належать одному чоловікові, але потім більш орієнтуються на компліменти і увагу інших. У них в крoві любов до динаміки. Жінки-Тельці не затримуються надовго з багатими, але нудними чоловіками. Їм не цікавa сталість. Єдиний спосіб утримати жінку-Тільця — це постійно підігрівати інтерес. Потрібно показати, що вас легко втратити, тоді дама-Телець буде з вами. Правда, тут є один великий мінус в такій методиці утримання — ревнощі. Тельці — це згусток ревнощів. Це, мабуть, найбільші в світі власники. Ще утримати Тільця допоможе наявність дітей, бо сім’я для них понад усе.

Читайте також  "Обман на величезну суму": астролог сказав, кому не можна вкладати гроші

Четверте місце — Риби

Це типовий представник водяних Знаків Зодіаку. Риби, може, і не будуть вам зраджувати в прямому сенсі слова, але фліртувати вони будуть точно. Дівчата, народжені під цим Знаком, можуть зрадити чоловікові, з яким у них не дуже довгі стосунки або неясні в якомусь сенсі. Якщо Риби не впевнені у своєму партнері, то порушення вірності не минути. Звичайно, їх може стримати якийсь фактор, але це навряд чи. Якщо вас це втішить, то представниці цього знака не відчувають нічого до тих, з ким вам зраджують. Просто вони однолюби, але не можуть утримати себе від забороненого плоду. Роблять це в основному Риби досить недбало, бо не вміють брехати досить добре, так що ви відразу дізнаєтеся про їх брехні. Трохи більше спостережливості допоможе вам зрозуміти, що дівчині цього Знака захотілося уваги іншого чоловіка.

Третє місце — Терези

Цей повітряний Знак Зодіаку дуже емоційний, досить динамічний, ревнивий і схильний до інтрижок на стороні. Дівчата-Терези не вважають зраду проблемою, якщо, звичайно, їх чоловік про це не дізнався. Переважна частка зрад припадає на дошлюбний період. Якщо ви не в шлюбі з ними то такі дами шукати іншого чоловіка будуть постійно. Звичайно, це відбувається не спеціально, а на автоматі. Просто вони дуже ласі на лестощі, на компліменти. Якщо ви їх не робите, то їх буде робити хтось інший. Не пропонуйте перевірити відносини, роз’їхатися, розійтися на час. У цей період жінки-Терези втрачати часу не будуть. Їх, як і Тельців, зупиняє від зрад тільки шлюб, діти, підвищений контроль і постійна закоханість. Якщо ви готові працювати на такі відносини все життя, то готуйтеся до труднощів. Доведеться підтримувати в собі вогонь.

Читайте також  “У бабусі не було грошей і її 5 днів кололи одним шприцом, поки він не зігнувся”: жінка розповіла як лікують хворих на COVID-19

Друге місце — Скорпіон

Дівчина-Скорпіон — це щось. Звичайно, вони красиві, харизматичні, емоційні, але їх зради не піддаються логічному поясненню. Є, безсумнівно, представниці цього знаку, які не будуть брехати своєму чоловікові ніколи, але серед жінок-Скорпіонів більше половини тих, хто може зрадити просто так, без всякої задньої думки. Іноді вони таким чином перевіряють почуття на міцність, що не має ніякого сенсу. Жінки-Скорпіони — це дуже небезпечні гравці в любов, бо їм бракує гостроти почуттів, легкості. Астрологи та астропсихологи не беруться давати чітку відповідь на питання «чому?» і «для чого?». Ви не зрозумієте Скорпіонів, ви можете їх тільки полюбити.

Заслужений лідер — Близнюки

Близнюкам гра в любов може набриднути в будь-який момент. Ці дами настільки непередбачувані, що просто диву даєшся. Вони можуть зрадити на будь-якому етапі відносин, навіть якщо ви одружені або просто давно разом. Якщо у вас є діти, то знайте, що дівчат-Близнюків це не зупинить в пошуку нових пригод і відчуттів. Вони повертаються назад, причому не тільки до вас. Таке відчуття, що вони хочуть володіти всіма чоловіками одночасно. Коли їх кидають, вони заливають сльозами все. Вони мстять, роблять капості, але потім все одно можуть повернутися до вас, якщо ви того захочете. Вірність для таких жінок і дівчат — це тимчасове і дуже слабке поняття. Вони розумні і цікаві, але на цьому не варто робити упор для себе. Не чекайте від них чесності. Вони буду брехати вам в обличчя і думати, що все нормально.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.