Більше десяти засуджених прикарпатців отримали атестати про повну середню освіту

Цього року атестат про повну середню освіту і свідоцтво про базову освіту в навчальних закладах при установах виконання покарань (Коломийська ВК-41, Галицька ВК-128, Долинський ВЦ-118) отримали 13 засуджених.

034-890x395

До навчального процесу засуджених залучається понад 50 висококваліфікованих педагогів. Всього у загальноосвітніх школах, які функціонують при установах виконання покарань області освіту здобувають понад 160 засуджених. Двоє засуджених зареєструвались для участі у ЗНО з надією після виходу на волю продовжити навчання у вищих навчальних закладах , інформує прес-служба управління ДПтС України в Івано-Франківській області.

Привітати засуджених та вручити документи про закінчення школи на урочистості в установи завітали представники органів районної та місцевої влади, районних відділів освіти.

У своїх промовах гості та вчителі вітали випускників із закінченням школи та бажали після відбування покарання з користю застосувати отримані у стінах навчальних класів знання, щоб знайти своє гідне місце у суспільстві.

Джерело: galka.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: