Гормон, який зберігає молодість: натуральна таблетка від старості

Зберегти молодість і красу, запобігти старінню шкіри і організму в цілому – це мрія чи не будь-якої жінки? На жаль, ці процеси часом не зупинити. Ми не здатні запобігти небажаному процесу старіння, але можемо хоч трохи його уповільнити.

Секрет джерела молодості криється в гормоні Мелатонін, який присутній у кожного з нас. З роками через шкідливі звички і руйнівний вплив на ваш організм його кількість зменшується, що призводить до старіння.

Вчені стверджують, що саме мелатонін здатний подарувати людству продовження життя на 10-15 років.

Як поліпшити вироблення мелатоніну

Прекрасна актриса і неперевершена красуня Софі Лорен не втомлюється повторювати, що за рахунок мелатоніну відбувається оновлення всіх ресурсів організму на клітинному рівні!

Їжте їжу з підвищеним вмістом мелатоніну.

До таких продуктів відносяться: молоко, морепродукти, м’ясо курки, риба, печінка, яйця, сир, вівсянка, запечена картопля, овочі, арахіс, мигдаль, гарбузове насіння, фініки і банани.

Увечері намагайтеся уникати з’ясування відносин. Нервова система повинна знаходитися в спокійному стані. Пам’ятайте про те, що будь-які стреси гальмують вироблення цього гормону.

Не пийте перед сном міцний чорний чай або каву. Вони заважають організму виробляти мелатонін. Таким же ефектом володіють деякі лікарські препарати. Тому уважно читайте інструкцію до ліків, особливо якщо стрaждaєте безсонням! Кращими варіантами напоїв стануть стакан молока з медом, який-небудь кисломолочний продукт або заспокійливий трав’яний чай.

Не забувайте про гігієну сну. Добре провітрюйте приміщення. А також киньте цю дурну звичку переглядати новини соціальних мереж перед сном! екранний світ блокує вироблення гормону сну і довгого життя.

Мелатонін можна вживати як ліки; він виробляється синтетичним шляхом у вигляді таблеток і капсул. Однак ніякого самолікування! Підбір необхідного дозування може провести тільки ваш лікар.

Читайте також  Оcoблива молитва жінки за чоловіка у складні моменти життя

Виробництво мелатоніну в рази збільшується після однієї години спортивних занять.

Регулярні і помірні фізичні навантаження – ось те, що потрібно! Намагайтеся уникати алкоголю, жирної їжі та киньте курити!

Присутність цього гормону в організмі в потрібній кількості сприяє: уповільнення процесу старіння, посиленню імунної системи, регуляції кров’яного тиску. він дозволяє мобілізувати захисні ресурси організму і попередити розвиток хронічних захворювань (в тому числі онкологiчних)!

Як бачите, мелатонін – справжній еліксир здоров’я і молодості, причому натуральний!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.