Назріває новий скандал: під час бійки в дитсадку дівчинці проткнули око олівцем

Назріває новий скандал: під час бійки в дитсадку  дівчинці проткнули око олівцем.

У Дніпрі спалахнув скандал в одному з дитячих садів — там дитина ледь не втратила око через травму, завдану олівцем під час занять.

При цьому вихователь під час НП була відсутня в групі й одразу не зізналася батькам про те, що сталося, повідомляють на сторінці “Освіта Придніпров’я” у Facebook.

Зазначається, що нещасний випадок стався 24 січня в групі 5 ДНЗ 372. Під час дитячої бійки дівчинка отримала удар олівцем в область ока.

“Вихователь Кротова Марина Григорівна в групі була відсутня! З її слів вона перебувала в роздягальні. Про те, що трапилося, вона дізналася від дітей. При цьому ні медичний працівник, ні адміністрація закладу до відома не були поставлені. Коли прийшли батьки, їм сказали, що дитина злегка вдарилася в процесі гри. Також вихователь зазначила, що синець під оком вона, увага, обробила господарським милом! Увечері гематома у дівчинки продовжувала зростати. Батьки були змушені звернутися в дитячу лікарню на Космічній”, — йдеться у повідомленні.

В результаті 25 січня дівчинка була прооперована, з ока хірурги витягли осколок олівця. В цей же день про інцидент дізналася виконувачка обов’язків керівника ДНЗ Ірина Фоменцова і лише через кілька годин зважилася повідомити про те, що трапилося, в Управління освіти департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради. При цьому вихователь не був усунений від роботи, і детальне розслідування не проводилося.

“28 січня, в.о. керівника ДНЗ 372 в телефонній розмові повідомила, що якщо необхідно, то вона може звільнити вихователя за власним бажанням, та готова написати заяву і піти “по-тихому”. З боку департаменту гуманітарної політики поки ніяких дій не послідувало!” — розповіли на сторінці “Освіта Придніпров’я”.

Читайте також  Ніхто і не помітив, що зробив Залужний за день до звільнення, цього ніхто ще не робив: “Це унікальний випадок”

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: