«Половину вчителів середніх шкіл в Україні звільнити». Зеленський звернувся до українців. ВІДЕО

Відомий артист Володимир Зеленський в новому випуску свого реаліті шоу показав, як вивчає проблеми освіти в Україні, то як відвідав концерт проти наркотиків і спортивну тренування під час якої вивчав українську мову. Про це в середу, 30 січня, повідомляє видання «Бізнес.медіа» з посиланням на відео на YouTube-канал «Зе! Президент».

«Гірка правда про нашу освіту і Чат-рулетка з Зе!», – з такою назвою вийшло відео 28 січня. За кілька день його побачило понад 300 тисяч глядачів.

У коментарях більше кількість передплатників підтримало Зеленського в участі в президентських виборах в Україні 31 березня 2019 року, словами підтримки і подяки за творчість.

«Пенсіонери голосують за Тимошенко і Пороха, а молодь за Зеленського. Хлопців, просто закрийте в день виборів по 1 бабці в її квартирі і перемога за ним», – написав Микита Залевський.

«Я зі своєю дівчиною голосую за тебе. Зроби мир у всьому світі! Ми віримо в тебе», – додали в коментарях під відео.

Також багато передплатники в коментарях поділилися своїм поглядом на проблеми в системі освіти в Україні.

«Як мінімум половину всіх вчителів середніх шкіл в Україні потрібно звільнити, так як їх« совкове »світогляд і підхід до навчання тільки шкодить дітям…», – написали під відео.

«А ще з утворенням проблема, – застаріла програма, за все не скажу, за програмістів так точно, майже всюди марне мотлох, + – нормальні курси, – платні курси. Думаю в інших сферах та ж проблема.», – зазначив Олег Дьяченко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що артист Володимир Зеленський під час зйомок в стінах колонії №95 запропонував українським чиновникам один раз на рік бувати в країнах подібних учеріжденій.

Читайте також  Українці запустили безкоштовний сайт з вивчення англійської за фільмами

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.