Мак здатний залучити в будинок достаток, успіх та сімейне благополуччя

Мак – одна з найдавніших рослин, культивованих людьми і застосовуваних для різних цілей. Зокрема, мак широко використовується в магічних ритуалах і для виготовлення оберегів.

Наші предки вірили, що мак здатний залучити в будинок достаток, успіх і сімейне благополуччя. Крім того, проводилися обряди з маком для лікування від бездітності й інших проблем зі здоров’ям.

Ритуали з використанням маку

1. Для очищення і захисту будинку від злих духів розсипте по кутах потроху зерняток маку. На наступний день зберіть їх віником і змийте в унітаз або викинете в річку. Краще проводити цей ритуал на спадаючий Місяць. Він допоможе залучити благополуччя і достаток в будинок, а конфлікти і сварки в родині припиняться.

2. Щоб уберегти дитину від чужої негативної енергії, насипте їй в кишеню або рюкзак трохи макових зерняток. А щоб убезпечити себе від чужої негативної енергії і досягти успіху, наприклад, на важливих переговорах або заході, насипте кілька зерен в праву шкарпетку і будьте впевнені: у вас все вийде і ви досягнете поставленої мети.

3. Якщо у вас є свій город і ви хочете, щоб рік видався урожайний, візьміть жменю маку в праву руку, поводіть за годинниковою стрілкою і попросіть його про багатий врожай, візуалізуючи це. Потім подумки подякуйте мак і здуйте його з руки. Цей ритуал буде сильніше енергетично, якщо мак ви зберете самі.

4. Щоб дізнатися майбутнє, напишіть на паперовому аркуші своє питання і посипте його маком. Краще це робити перед сном. Відповідь прийде протягом доби. Хто проводив цей ритуал, стверджують, що відповідь приходить як осяяння або бачення, а деяким він просто сниться вночі.

Читайте також  Як пожартувати над користувачем Mac за допомогою фатальної помилки ядра

5. Щоб залучити гроші і благополуччя, насипте потроху макових зерняток в гаманець, в місце, де зберігаєте гроші, а також в скриньку з коштовностями. При цьому візуалізуйте, як ваші доходи ростуть, а потреба обходить вас стороною.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.