У Львові чоловік обкрадав банки (ФОТО)

30 січня, близько 16.30 оперативники управління карного розшуку поліції Львівщини затримали 21-річного мешканця міста Новояворівськ, котрий проник у службове приміщення однієї з банківських установ, розташованої на вулиці Личаківській у Львові та викрав із сумочок працівниць гаманці з грошима та кредитними картками.

Зловмисника, котрий вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки затримали відразу після скоєння злочину. Встановлена його причетність до щонайменше дев’ятнадцяти подібних крадіжок, скоєних впродовж останнього місяця. Він заходив у приміщення банківських установ, проникав у підсобні або робочі приміщення та викрадав гроші і кредитні картки у працівників. Інколи він міг за один день вчинити кілька таких злочинів, одного разу – аж чотири, – розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до п’яти років позбавлення волі. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.