Прямо біля будівлі Центральної виборчої комісії: помер народний депутат

На вулиці біля будівлі Центральної виборчої комісії помер народний депутат першого скликання Анатолій Корж. Про це повідомляє УНН посилаючись на власні джерела.

Водночас у поліції підтвердили смерть людини біля ЦВК.

“Поступила інформація, що в Києві на вулиці біля ЦВК помер чоловік, без ознак насильницької смерті”, – зазначила прес-офіцер поліції Печерського райуправління поліції Києва Оксана Тищенко.

За її словами, на місце події виїжджав патруль поліції, однак у зв’язку із встановленням природної причини смерті кримінальне провадження не відкривали.

Як стало відомо УНН, із власних джерел, повідомлення про подію в районі будинку 21 по бул. Лесі Українки надійшло о 12 годині дня. За попередньою інформацією, померлий – колишній народний депутат першого скликання Анатолій Корж, віком 71 рік.

Слід зазначити, що Анатолій Корж народився 6 серпня 1947, село Оболонь, тепер Семенівського району Полтавської області. Працював старшим інженером, токарем-карусельником Дніпропетровського заводу важких пресів, а згодом став помічником другого президента України Леоніда Кучми.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.