В цілях безпеки! “ПриватБанк” призупинив популярну серед клієнтів послугу

З невідомих причин в банкоматах держбанку “ПриватБанк” призупинили роботу одного з найпопулярніших серед клієнтів сервісів – зняття готівки без карти.

Сенс сервісу був вельми простий, необхідні було тільки наявність мобільного номера і код карти. Так, днями банк заблокував кількість верифікації, іншими словами клієнти тепер не можуть зняти суму декількома траншами, якщо за раз не виходить отримати необхідну суму.

“ПриватБанк. Зняття готівки за кодом – це була ваша найкраща фішка. Зараз вона недоступна для багатьох верифікацій”, – заявляють клієнти банку в Twitter, прикріпивши відповідний знімок.
На фото можна помітити, що банк не пропускає операцію з причин обмеження, однак раніше клієнтів про це ніхто не попереджав – ні повідомленнями, ні офіційною інформацією на сайті. У банку досі не дали коментар з цього приводу.

“Помилка. На жаль, ваш платіж скасований в цілях безпеки. Для можливості використовувати послугу, будь ласка, зверніться в онлайн-чат або зателефонуйте за номером 3700”, – йдеться в повідомленні, яке виводилося на екран банкомату.

Варто нагадати, що державний банк “ПриватБанк” частенько потрапляє в неприємні ситуації, в результаті чого довіра до нього українців стрімко падає. На цей раз установу знову підняли на сміх через виявлену клієнтом подвійної оплати послуг в Google Play через фінансовий онлайн-додаток “Приват24”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.