Найкрасивіший чоловік з Прикарпаття розповів, як має бути одягнена дівчина, щоб йому сподобатися. ВІДЕО

Найкрасивіший чоловік світу Богдан Юсипчук з Прикарпаття розповів, як поповнює свій гардероб, а також зізнався, як має бути одягнена дівчина, щоб йому сподобатись.

Він наголосив також на тому, що має певні табу і не хотів би, щоб його обраниця носила глибоке декольте, бо це “ловля на живця”.

“Дуже не люблю, коли все яскраве: червоні губи, червона спідниця, все червоне. Це означає,що людині не вистачає уваги. Якщо дівчина вдяглася так один раз, то можливо це експеримент, але якщо це постійно, значить вона не для мене”, – каже Богдан Юсипчук.

Детальніше у сюжеті “Світське життя”:

Нагадаємо, актор театру і кіно з Прикарпаття Богдан Юсипчук був визнаний найгарнішим чоловіком на світовому конкурсі Mister Sea World 2018.

Богдан розповів, як він став переможцем міжнародного конкурсу краси. Крім того, він претендує на роль головного холостяка країни і додав, що він зробить те, що не робив жоден Холостяк до нього. Слід додати ще також, що найбажаніший холостяк зіграє головну роль у новому гостросюжетному серіалі.

Крім того, Богдан стане новим суддею на проекті МОДЕЛЬ XL. Також суддя додає, що для нього важливо, щоб дівчата вміли розвиватися. Дуже багато конкурсанток було таких, що з вигляду класні, але не мали жахи до перемоги. Богдан вважає себе справедливим суддею. Слід додати, що у липні актор та модель відзначив свій 30-літній ювілей. Згодом Богдан розповів, як здолав власні страхи та які зміни трапились у його особистому житті. Крім того він привідкрив завісу свого особистого життя, чим здивував своїх шанувальниць. Слід додати, що суддя Богдан Юспичук вважає себе справедливим суддею. Крім того Богдан разом з відомими блогерами стали обличчям нової колекції українського дизайнера. Також актор поділився секретами, як потрапити на обкладинку журналу.

Читайте також  В Івано-Франківську чоловік займався сексом з подругами, а відео публікував в Інтернеті

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.